Vilken är den bästa matkassen 2020?

 Konceptet matkassar med hemleverans härstammar från Sverige och företaget Middagsfrid som år 2007 lanserade världens första matkasse. Idag har konceptet spridit sig över nästan hela världen och den svenska marknaden förblir en av de mest spännande med ett stort antal aktörer.

Fördelarna med matkassar är, som vida känt, många, framför allt då man sparar tid och energi som man annars lägger på att planera, handla och laga mat. Matkassar är också ett utmärkt sätt att få mer inspiration i köket och testa nya maträtter och recept, samtidigt som de hjälper till att minimera matsvinn.

Så vilka är de bästa matkassarna egentligen? Enlig test-sajten matkassetest.se är följande tre de i särklass bästa matkassarna på marknaden.

Linas Matkasse

Linas matkasse är idag mer eller mindre synonymt med matkassar i Sverige. Som en av de första aktörerna på marknaden har man haft ett enormt inflytande i branschen sedan starten. Idag erbjuder man ett stort antal matkassar för olika smaker, dieter och familjekonstellationer.

Du kan välja ett grönt alternativ med vegetariska råvaror, en bland kasse med intressanta recept från hela världen, eller en snabb kasse om du vill minimera tiden i köket. Linas matkasse är dessutom tillgängligt i nästan hela landet och därför ett bra val för de flesta.

 

Matkomfort

För de som uppskattar lyxiga smaker och exklusiva råvaror är Matkomfort ett utmärkt val. Alla recept är framtagna av kockar som även tillagar och förbereder mycket av maten, allt för att du ska kunna njuta av restaurangvärdig mat i bekvämligheten av ditt eget hem.

Företaget kallar sig själva för matkassen med de god såserna då alla kassarna levereras med kocklagade såser. Dessvärre är Matkomforts leveransområde något begränsat och man är endast aktiv i Mälardalen.

Simple Feast

Aldrig tidigare har det varit lika trendigt och populärt att äta vegetariskt och veganskt, något Simple Feast har tagit vara på. Om du tillhör en av dem som tror att vegetarisk mat alltid är tråkig rekommenderar vi att du testar dessa kassarna. Varje vecka får du hem nya spännande och smakrika recept med alla de bästa, ekologiska råvarorna från växtriket.

Numera erbjuder Simple Feast även färdiglagade vegetariska och veganska grytor som levereras i praktiska portionsförpackningar med lång hylltid.

This entry was posted in Nyheter.